GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fallout 76, sesiune beta prelungita

Dupa problemele intampinate in urma cu doua zile, Bethesda a decis sa mareasca durata etapei de beta de pe 1 noiembrie cu patru ore

La baza masurii au stat o serie de dificultati tehnice aparute in varianta pentru PC a jocului Fallout 76, cea mai importanta fiind data de un bug care stergea pachetul de instalare de pe unele calculatoare. Cum intreaga sesiune de beta era sub cronometru, o noua descarcare a acestuia nu facea decat sa scurteze sesiunea efectiva de joc, dificultate mai alarmanta pentru utilizatorii cu viteza de internet scazuta sau limitari de banda. Primele reactii oficiale nu au ajutat nici ele, Bethesda lansand un mesaj destul de alarmant in care participantii la beta erau sfatuiti sa nu dea click pe niciun buton din launcher-ul jocului.

Ulterior, lucrurile s-au mai calmat, iar publisherul a decis in compensare ca sesiunea de teste din data de 1 noiembrie sa fie prelungita cu patru ore.

Pentru gamerii din Romania, etapa de beta din aceasta seara incepe la ora 8, fiind disponibila pe PC, PS4 si Xbox One. Urmatoarea etapa este programata pentru sambata, 3 noiembrie.

Fallout twitter

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button