GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fallout 76 se zvonește că va fi un online survival game

Bethesda a dezvăluit aseară Fallout 76 cu un trailer confirmând că, da, acesta este un joc video care este în producție. Videoclipul începe cu ceva ce a devenit destul de obișnuit pentru seria Fallout, cu un zoom-out pe un radio după care, în timp ce muzica se aude pe fundal, ne este dezvăluită lumea jocului.

Dar, deși formula este aceeași, elementele importante sunt diferite: cântecul Country Roads este mult mai nou decât piesele folosite în trailerele anterioare (varianta originală a cântecului a fost lansată în 1971), iar setting-ul pare relativ intact și chiar normal.

Potrivit celor trei surse care au vorbit anonim cu Kotaku, jocul în sine va fi diferit de jocurile anterioare Fallout. În loc de un RPG / shooter cu un singur jucător, sursele au spus că va fi un joc de supraviețuire online în stilul lui Rust și DayZ. Va exista un fir narativ și quest-uri, dar accentul va fi pus pe construirea unei baze, similar cu ceea ce s-a văzut în Fallout 4, la care se vor adăuga și alte mecanisme de supraviețuire și de multiplayer. Acesta a fost inițial imaginat ca un mod multiplayer pentru Fallout 4, potrivit raportului, dar a evoluat de atunci în ceva distinct.

Trailer-ul în sine sugerează că Fallout 76 va fi pe alocuri un fel de Sim City post-nuclear. La un moment dat, crainicul de radio spune: „Când luptele s-au oprit și precipitațiile radioactive s-au stabilit, trebuie să reconstruiți„. Vault 76 a fost de asemenea menționat anterior în Fallout 3 și 4 ca fiind un „bunker de control”, care a fost menit să servească drept bază comparativă pentru celelalte bunkere experimentale – și, cel mai important, intenționa să se deschidă la doar 20 de ani după război.

Asta ar plasa Fallout 76 în 2097, cu 150 de ani înainte de Fallout 3 și cu aproape 200 de ani înainte de New Vegas și Fallout 4. Acest lucru nu pare să fie cazul: Pip-Boy-ul văzut în videoclip indică faptul că data este 17 octombrie 2102. Chiar și așa, este destul de aproape de perioade anticipată și destul de aproape de Marele Război, încât lumea va fi cu siguranță o pustietate și mai mare decât era în ​​jocurile anterioare. Ca referință către primul joc Fallout, coincidență sau nu, 2102 este și anul în care Richard Gray devine creatura cunoscută ulterior sub apelativul de Master, preia baza militară Mariposa și începe experimentele cu FEV (Forced Evolutionary Virus) care culminează prin crearea de Super Mutants.

Cu tot respectul față de sursele redacției Kotaku (care, de obicei, sunt destul de fiabile), toate acestea sunt doar zvonuri, complet neoficiale și neconfirmate, deci ar trebui să le luați ca atare. În orice caz, vom afla ce se pregătește cu adevărat în curând: Bethesda a spus că va prezenta mai mult din joc în timpul evenimentului său de presă înainte de E3, programat să înceapă la 4:30 AM pe 11 iunie, ora României. Iar dacă nu ați apucat încă să vedeți trailer-ul, aruncați o privire mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button