GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Fallout 76 se apropie de beta test

Fallout 76 va fi lansat în luna noiembrie, și fiind un joc de multiplayer va avea nevoie de un beta test pentru a verifica stabilitatea serverelor.

Bethesda anunță că un astfel de test va fi deschis pentru varianta de Xbox One a jocului în ziua de 23 octombrie, iar pentru PC și Playstation 4 va fi disponibil din 30 octombrie. Testul nu va fi tocmai deschis pentru toată lumea, ci mai mult pentru cei care au avut curajul să îi facă precomandă. Dacă vă numărați printre acești temerari, atunci veți avea la dispoziție jocul pentru doar câteva ore pe zi. Bethesda intenționează să limiteze testul doar la anumite perioade de timp, deoarece vrea să streseze sistemele și apoi să aibă timp să le modifice pentru ca rezultatul final să fie poate ceva mai bine realizat ca un joc tipic al studioului. Când exact vor fi aceste perioade de test veți putea afla vizitând paginile de social media ale Bethesda. Probabil nu trebuie să vă amintesc de faptul că varianta de PC a jocului va putea fi accesată doar prin launcher-ul Bethesda.

Tot cu această ocazie a fost prezentat pentru publicul larg și intro-ul lui Fallout 76. Nu vreau să vă stric surpriza, dar începe cu cineva spunând ceva despre război, și cum acesta nu se schimbă.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button