GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fallout 76 Platinum Edition nu include Fallout 76

Pe masura ce se apropie beta testul pentru Fallout 76, cei interesati pot discuta despre ce editie a lui Fallout 76 doresc sa cumpere.

Există mai multe astfel de editii: Fallout 76 Standard Edition (60 dolari), Fallout 76 Tricentennial Edition (80 dolari) sau Fallout 76 Power Armor Edition (200 dolari). Și apoi mai este si Fallout 76 Platinum Edition.

In ceea ce privește Platinum Edition sigur doriți să stiti ca prețul de 115 dolari nu include si jocul Fallout 76.

Editia are însă foarte multe lucruri legate de Fallout 76. Există o caseta de colecție, un artwork printat unic numerotat, trei mini-jurnale de cate 64 de pagini pentru a face insemnari personale, câteva cărți poștale, un poster cu hartă pe ambele fețe și Prima guide pentru ediția de colecție, in format fizic și digital.

Pe site-ul Bethesda este destul de clar pentru toti ca Platinum Edition nu include actualul joc Fallout 76, pe Amazon insa, unde exista o reducere de cativa dolari, lucrurile nu mai sunt atat de evidente. De asemenea, Fallout 76 Platinum Edition nu va fi disponibila pentru livrare până în decembrie.

Asa ca, dacă doriti sa cumparati edițiile Fallout 76 și mai ales, dacă ați cerut jocul sub forma de cadou de la altcineva, nu uitat că această ediție finală, care vine cu o mulțime de lucruri inspirate din Fallout 76, nu vine de fapt, cu Fallout 76.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Fallout themed Rust and not even on Steam…is like they don’t want to make money with this thing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button