GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 mai întârzie pe Steam

La fel și nou update

Fallout 76 n-a avut o istorie tocmai fericită. A fost lansat într-o stare de te face să te întrebi dacă nu cumva era o glumă ce n-a fost înțeleasă de partea companiei responsabilă pentru lansarea sa. Iar, în ultimii doi ani, suportul primit de la Bethesda a fost de o calitate variabilă, ocazional dezastruoasă.

Totuși, era o rază de lumină la orizont. Bethesda pregătește lansarea unui update însemnat, ce adaugă NPC-uri, iar jocul va sosi în sfârșit pe Steam. Dar nu acum. Din pricina condițiilor pandemice curente (îndrăznesc să speculez că au vrut să sufle și în iaurt) Bethesda anunță că jocul nu va mai fi lansat pe Steam în ziua de 7 aprilie, amânarea fiind valabilă și pentru update-ul Wastelanders.

Din fericire, nu avem parte de o amânare îndelungată, doar o săptămână. Fallout 76 ar trebui să își facă apariția în ziua de 14 aprilie.

După acest update, Fallout 76 ar trebui să semene ceva mai mult cu un joc Fallout, unul în viziunea celor de la Bethesda. Dacă mai există vreo speranță să semene vreodată cu un Fallout adevărat, nu știu să vă spun. Depinde, cred, de capacitatea fiecăruia de a spera la miracole. Nu de alta, dar nici măcar jocul ce trebuia să semene cu Fallout, Outer Worlds, a semănat mai mult cu un titlu Bethesda decât cu propriile sale origini.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button