GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fallout 76 s-ar putea totuși să aibă lootboxes

Cutiile de prânz sunt lucruri inofensive – ce ar putea fi amenințător la o cutie menită să păstreze sandvișurile frumoase și sigure? Jocurile găsesc întotdeauna o cale. În Fallout Shelter, jucătorii pot să deblocheze sau să cumpere cutii de prânz care conțin un sortiment aleatoriu de bonusuri și articole care pot fi game-changing. Sunt lootboxes cu un nume drăguț, în esență. Acum acestea se pare că vor sosi în Fallout 76, într-o formă sau alta.

Lista de modificări din cel mai recent patch a fost pusă cap la cap de Despotak și apoi postată pe Reddit. Pe parcursul acestei liste apar și cutiile de prânz. Încă nu sunt disponibile în joc, așa că nu le-am văzut în acțiune și, prin urmare, nu putem fi siguri cum vor funcționa în joc, dar lista de modificări le dezvăluie efectele. Acestea includ efecte care anulează foamea și setea, bonusuri pentru grupuri, pungi de cadouri și multe bonusuri, inclusiv rezistența la damage și bonusuri de experiență.

Prefixul „ATX”, așa cum arată utilizatorul Reddit JesMaine, este o etichetă Atom Shop, sugerând că aceste cutii de prânz vor fi vândute în magazinul premium al lui Fallout 76. Când deschizi o cutie de prânz, se pare că vor exploda într-un duș de confetti și baloane. Acest lucru aparent va fi vizibil pentru ceilalți jucători.

Bethesda a spus anterior că doar cosmeticele ar putea fi deblocate prin microtransacții și că Fallout 76 nu va avea lootboxes, dar evident că rezistența la foame și la damage nu este cosmetică, așa că suntem dornici să aflăm mai multe.

Fallout Shelter vinde cutii de prânz jucatorilor, dar îi și recompensează cu ele pentru îndeplinirea anumitor sarcini, astfel încât ar putea fi posibil să le câștigi fără să cheltuiți bani, dacă se va aplica același sistem și în Fallout 76. Atoms pot fi câștigați și în joc, pentru a putea cumpăra lucruri chiar dacă nu ați folosit bani reali.

Șirul „POST_ATX_Lunchbox_BuffRadiusGlobal” ar putea însemna că toate aceste bonusuri vor fi aplicate tuturor celor de pe server, păstrând echilibrul pe câmpul de joc. Totuși, nu este clar și merită să ne amintim că toate acestea provin doar din privirea la o grămadă de cod scos din context.

Aceste cutii de prânz ar putea fi un adaos temporar legat de un eveniment de sărbători, deși acestea sunt permanente în Fallout Shelter. Acesta este totuși un joc mobil gratuit, unde microtranzacțiile sunt la ele acasă, deci Fallout 76 s-ar putea să nu urmeze același model de monetizare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button