GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 încă are probleme, dar este în curs de remediere

Fallout 76 este un joc destul de controversat în ultima vreme, nu doar pentru că este o adaptare cam bizară a unei serii clasice de PC, dar și pentru că pe PC are tendința să aibă probleme funcționare.

Un exemplu recent a fost sesizat de câțiva indivizi care s-au gândit să vadă ce s-ar întâmpla dacă erau trântite în același loc trei bombe nucleare. Rezultatul pare să fi prăbușirea server-ului, toți participanții trezindu-se înapoi în meniul principal în timp ce jocul încerca să genereze consecințele distrugerii. Desigur, există o șansă ca serverul să fi picat pur și simplu pentru că ocazional asta face.

Există totuși și vești bune pentru jucătorii de Fallout 76. Cel mai recent update al jocului nu doar că a deblocat framerate-ul jocului, permițându-i să meargă la mai bine de 60 de cadre pe secundă, dar fizica sa nu se va mai schimba în ritm cu acel număr de cadre pe secundă. Fizica este blocată la 60Hz.

Nu numai asta, dar Bethesda promite că varianta de PC a jocului va primi în curând suport pentru abilitatea de a schimba câmpul de vedere, alături de un buton de push-to-talk, precum și suport pentru monitoare în format ultra-wide.

[DSO Gaming, The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Fallout 76 încă are probleme, dar este în curs de remediere?? Nu mai corect ar fi „dar sunt in curs de remediere” ? Ai luat bacul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button