GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 este gratuit pe Steam dacă îl ai deja pe Bethesda Launcher

Adio Bethesda Launcher

Mai țineți minte Bethesda Launcher? Era o chestie la un moment, când fiecare producător s-a gândit să își facă propriul launcher, făcută de Bethesda, din motive necunoscute. Compania credea că lumea adoră Fallout 4 și Fallout 76 și Fallout Shelter și… Wolfenstein 2(?) destul de mult încât să renunțe la Steam în favoarea propriului lor serviciu.

Eh, lumea nu a făcut asta. Lumea nu a făcut asta în masă. Așa că acum că Bethesda a renunțat la visele de măreție, iar Fallout 76 se apropie de lansarea sa pe Steam, a venit și vestea că jocul va fi gratuit pentru cei care îl dețin deja pe Bethesda Launcher.

Evident, compania a considerat că lumea nu va dori să îl cumpere de două ori, doar ca să îl aibă pe Steam. O speculație destul de bună. Cei care au jocul pe Bethesda Launcher vor trebui să viziteze pagina de lipire a conturilor  pentru a-și asocia contul de Bethesda cu cel de Steam. Aveți până pe 12 aprilie să faceți asta, așa că ar trebui să vă grăbiți dacă nu ați făcut deja asta la un moment din trecut.

Chiar dacă jocul va fi transferat, nu veți putea transfera moneda „Atom” din joc sau acel abonament inexplicabil. Din fericire, achizițiile asociate contului vor fi păstrate.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button