GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Fallout 76 – detalii și data de lansare

După zvonurile apărute acum ceva timp, în sfârșit avem informații oficiale despre Fallout 76, cel mai nou joc produs de Bethesda. În cadrul conferinței de la E3 din acest an, producătorul a confirmat că este, într-adevăr, vorba despre un joc de multiplayer online axat pe supraviețuire.

Directorul Bethesda Game Studios, Todd Howard, a oferit detalii despre noua direcție pentru Fallout, lămurind pe cei care se așteptau să primească o experiență clasică de RPG single player, construită în stilul care a făcut studioul celebru. Ce este interesant, declarațiile făcute de Howard ar implica faptul că NPC-urile, așa cum ne-am obișnuit cu ele să facă parte din lumea Fallout, nu vor mai exista.

Desigur, puteți juca solo. Vei fi cine vrei tu, explorând o lume uriașă îndeplinind misiuni, experimentând un fir narativ și crescând în nivele. Open world. Supravieţuire. Fiecare persoană sau personaj este reală.

Deci, în timp ce ne putem aștepta la o lume deschisă masivă de patru ori mai mare decât Fallout 4, cu siguranță nu va fi la fel de civilizată. Cu toate acestea, vor exista destule caractere „reale” cu care veți putea interacționa. Doar să nu vă așteptați să vă întâlniți cu ele la fiecare minut.

Veți fi într-o lume cu zeci, nu sute, nu mii de alți jucători.

Însă foarte probabil nu vor fi cu toții pașnici. Unele locații speciale pe hartă vor inspira frică și lăcomie până și în cei mai pacifiști jucători.

Ne plac sistemele de joc dinamice. Deci ne-am gândit, de ce să nu punem pe hartă mai multe locații cu rachete nucleare și apoi să vă lăsăm pe toți să faceți ce vreți cu ele?

Lumea va mai cuprinde șase regiuni distincte cu propria lor floră și faună. Fallout 76 este construit folosind tehnologie nouă, iar asta se vede. Cu siguranță arată mai bine decât jocurile anterioare construite pe Gamebyro, dar vom aștepta până la lansare înainte să ne pronunțăm definitiv la acest capitol.

Întotdeauna începem cu lumea și de data aceasta avem tehnologii noi nouțe de redare, iluminare și peisaj.

Sistemul de construcție a așezărilor revine, simplificat pentru multiplayer. Veți putea construi folosind instrumente asemănătoare cu cele din Fallout 4, dar faptul că vă ridicați o casă nu vă leagă de terenul de sub ea.

Puteți construi oriunde doriți. Și puteți să vă împachetați lucrurile și să vă mutați oriunde doriți.

Comparațiile anterioare cu Rust nu au fost complet pe lângă, dar pe baza a ceea ce știm până acum, Fallout 76 va fi mult mai prietenos cu jucătorii. Howard susține afirmația:

Lumea se întreabă dacă va fi un joc de supraviețuire hardcore. Mie îmi place să mă gândesc la el ca fiind o experiență mai softcore de survival.

Titlurile anterioare ale seriei Fallout au fost renumite pentru edițiile incredibile de colecție, iar viitorul Fallout 76 nu va fi o excepție. Aceasta va conține o versiune care poate fi purtată, funcțională, de dimensiuni reale, a căștii de Power Armor T-51 (cea din primul joc). Casca vine cu o lanternă funcțională și un modulator de voce. Acest obiect de colecție ar trebui să meargă perfect cu replica Pip-Boy-ului de la ediția de colecție a lui Fallout 4. De asemenea, inclusă în această versiune a lui Fallout 76 este o hartă a lumii jocului care luminează la întuneric și unele figurine din plastic pentru a o decora.

Jocul va beneficia de servere 100% dedicate și o versiune beta în viitorul apropiat. De asemenea, a fost anunțată o dată de lansare, și este destul de curând: 14 noiembrie 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button