GamingPC&ConsolesȘtiri IT

E3 2019: Fallout 76 introduce modul battle royale și va fi gratuit o săptămână

Un trial gratuit pentru jocul online Fallout de la Bethesda, Fallout 76, va fi disponibil în perioada imediat următoare. În timpul conferinței de presă de ieri la E3 2019, Behtesda a declarat că trialul gratuit va începe de astăzi, 10 iunie, și va dura o săptămână întreagă, terminând pe 17 iunie.

10 iunie este, de asemenea, ziua în care modul de battle royale al lui Fallout 76, Nuclear Winter, este lansat. Se pare că trialul gratuit și lansarea modului de battle royale au fost programate împreună pentru a încerca să atragă cât mai mulți oameni în joc.

În alte știri despre Fallout 76, Bethesda a anunțat, de asemenea, o nouă actualizare gratuită, Wastelanders, care va veni în această toamnă. Va avea de NPC-uri umane, lucru pe care oamenii l-au cerut de la lansare, precum și arbori de dialog și mai multe elemente de poveste. Compania recunoaște, de asemenea, greutățile pe care le-a întâmpinat, pe măsură ce Bethesda și-a propus să facă un tip de joc pe care nu l-au abordat înainte, dar a clarificat că își păstrează angajamentul să continue să-l îmbunătățească cu actualizări gratuite semnificative.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button