GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 are o cameră ascunsă făcută pentru dezvoltatori

Conceptul de „Dev Room” este vechi de când timpul, sau cel puțin de când dezvoltatorii au început să îngrămădească la un loc lucrurile pe care nu mai aveau unde să le stocheze din lumea unui joc, sau au vrut să aibă mereu la îndemână resurse infinite și toate cele.

Ce nu vezi prea des este ca un astfel de „Dev Room” să fie la îndemâna jucătorilor unui pseudo-MMO survival la care limitările asupra resurselor și raritatea celor mai puternice obiecte din joc ar trebui să fie o parte esențială din experiență.

Acel joc este Fallout 76. Ce altceva putea fi? O astfel de cameră a fost descoperită, plină cu fiecare lucru imaginabil din joc, de la resurse de crafting, la rețete, la arme și armuri. Există până și un NPC uman pe acolo, alături de câteva elemente de customizare care încă nu au fost practic lansate.

Dacă vă trece prin cap să aflați cum puteți găsi acea cameră, cum puteți intra în ea și cum puteți să luați de acolo tot ce se poate, poate ar fi bine să convingeți pe altcineva să o facă pentru a vă păstra contul. Bethesda pare că înmânează interdicții temporare tuturor celor care vor să viziteze camera secretelor.

Fiind un joc la care explorarea este o componentă destul de importantă, e bine de știut că Bethesda a pus ceva în lumea lui Fallout 76 care să descurajeze asta.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button