GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 are la baza un sistem de microtranzactii

Stim de ceva vreme că jocul celor de la Bethesda, Fallout 76, ca multe jocuri de astăzi, va avea un sistem de microtranzacții.

Bethesda a dorit sa clarifice rapid că nu veți putea să cheltuiți bani reali pe Perk Cards pentru a debloca mai multe abilități, sistemul de microtranzactii fiind limitat la obiecte cosmetice. Acum, Bethesda a împărtășit mai multe detalii cu privire la modul în care microtranzacțiile funcționează în Fallout 76.

Moneda pentru microtranzactii din Fallout 76 se numeste Atom. Acesti Atomi pot fi cheltuiti pe lucruri cum ar fi outfituri noi si skins. Puteți câștiga acesti Atomi în joc, completând sarcini, sau ii puteți cumpăra cu bani reali. Bethesda nu a oferit inca detalii despre pretul unui Atom.

Indiferent de situație, vicepresedintele companiei, Pete Hines, a sugerat că Bethesda va fi generoasa cu Atomii, spunându că Fallout 76 „îi va arunca catre voi tot timpul”.

Atomii sunt cei pe care ii folosim și ii împărțim în timp ce jucati jocul – sincer, chiar ii aruncăm mereu catre voi. Ii obtineti ca recompense cand iesiti din Vault, prima data cand ucideti o creatura sau prima data cand culegi fructe sau legume de undeva, este o recompensa cu mici provocari. Atomii sunt folositi in magazinul nostru pentru a cumpara produse care te fac sa arati bine, asa incat personajul tau să arate unic in raport cu toți ceilalți.

Toți cei care pre-comandă Fallout 76 pe Xbox One primesc imediat 500 de Atomi, dar valoarea pe care o au cu adevărat nu va fi clară până când Bethesda nu va dezvăluie costul articolelor din joc. Parteneriatul dintre Microsoft si Bethesda merge mai departe, compania lansând, de asemenea, un pachet Xbox One X de 1 TB care vine cu o copie a lui Fallout 76.

Se pare că Bethesda urmărește modelul de jocuri cum sunt Overwatch și Fortnite, în sensul că va permite jucătorilor să cheltuiască bani reali doar pe produse cosmetice, nu pentru articole sau abilități care afectează efectiv jocul.

După ce Bethesda a anunțat că avantajele din Fallout 76 sunt obtinute prin intermediul Perk Cards, mulți se întrebau dacă jucătorii ar putea să cumpere si cu bani reali. Din fericire, după cum am menționat mai sus, Bethesda nu va permite jucătorilor să cheltuiască bani reali pentru a obține noi avantaje.

Jocul se lansează pe 14 noiembrie pentru PS4, Xbox One și PC, iar o versiune beta este deja programată pentru Xbox One pe 23 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button