GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 are fast travel, iar jucătorii sub level 5 nu pot muri în PvP

Continuăm să adunăm informații despre viitorul joc online Fallout 76 al celor de la Bethesda și, într-un interviu recent cu multiplayer.it, Todd Howard a declarat că jocul va include fast travel și că jucătorii sub nivelul 5 nu pot fi uciși în PvP.

Când a fost întrebat de intervievator dacă va exista fast travel în Fallout 76, Howard răspunde cu un simplu „Da”. Nu există întrebări sau elaborări ulterioare, astfel încât nu este clar modul în care va funcționa acest sistem, numărul de zone în care va fi disponibil sau dacă vor exista restricții, cum ar fi necesitatea vizitei sau a curățării unei locații de inamici pentru a putea dispune de locație ca punct de fast travel.

Nu vor exista nici vehicule sau alte forme de mounts în Fallout 76, iar cu o lume de patru ori mai mare decât cea a lui Fallout 4, această veste va fi o ușurare pentru unii jucători, mai ales dacă vă umpleți inventarul cu loot la o distanță mare de bază. Totuși funcția afectează imersiunea în lumea jocului, deoarece e destul de ciudat pentru un jucător să vadă pe alții cum dispar instantaneu și apar în altă parte. Călătoriile rapide ar putea fi, de asemenea, folosite de către jucătorii inamici pentru a călători rapid mai aproape de voi – ceea ce ar putea fi cel puțin incomod pentru cei care doresc să experimenteze jocul solo și care încearcă să evite interacțiunile cu ceilalți.

Tot în interviu, Howard afirmă că jucătorii sub nivelul 5 nu pot fi uciși de alți jucători în PvP. (De asemenea, spune că această caracteristică s-ar putea schimba înainte de a fi lansat Fallout 76). Deși PvP-ul este deja opțional și nu trebuie să te bați cu alți jucători dacă nu vrei, pare că jocul va permite jucătorilor de nivel mic să testeze PvP-ul fără să piardă mare lucru în cazul în care descoperă că nu sunt suficient de competitivi. Pe de altă parte, această funcție conduce la o serie de alte întrebări suplimentare rămase încă fără răspuns, cum ar fi: ce se întâmplă dacă doi jucători de nivel inferior încep un duel și nici unul dintre ei nu poate muri?

Fallout 76 se va lansa pe 14 noiembrie 2018. Va exista o perioadă de beta înainte de lansare, deși data beta-ului este în prezent necunoscută.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button