GamingPC&ConsolesTech&IT

Fallout 76 ajunge pe Steam la primăvară

Și vine cu NPC-uri

Probabil ar trebui să precizez care primăvară, că până la viscolul de aseară părea că suntem într-una. Bethesda anunță că Fallout 76 va fi disponibil pe Steam în ziua de 7 aprilie, o zi ce va coincide cu lansarea unui îndelung așteptat update al jocului.

Fallout 76 Wastelanders va adăuga NPC-uri umane în pustietatea muntoasă a jocului, permițând interacționarea cu diverse personaje caraghioase și facțiuni ce au diverse planuri proprii pentru post-apocalipsă.

Merită subliniat că acest update este gratuit, nu un expansion plătit. Deși, asta ar putea fi pentru că dacă ar fi fost un update plătit, scorul lui Fallout 76 ar fi coborât pe Metacritic pe undeva pe sub nivelul lui Warcraft 3 Reforged.

Varianta aceasta a jocului va adăuga numeroase alte lucruri care să îl facă să semene mai mult ca un joc Fallout. Spre exemplu, veți avea un sistem de reputație, veți avea aghiotanți, veți avea poate un motiv să îl jucați acum în cazul în care l-ați butonat când a fost lansat și ați fugit de el cât v-au ținut picioarele. Până și povestea principală a jocului a fost modificată, pentru a vă da mai multă motivație să faceți ceea ce faceți prin diversele locații ale lui Fallout 76.

Nu spun că veți avea parte de o experiență mai bună, sau că din senin va înceta să mai fie o dezamăgire pe cât de profundă era și acum doi ani. Dar măcar încearcă? Cred?

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button