GAMING

Fallout 4 va suporta mod-uri si pe Playstation 4

Un Deathclaw intra intr-un bar! Toata lumea iese urland stralucind intr-o lumina verde! Rad poisoning +11. Daca intelegi aceasta gluma, clar esti un fan Fallout si perspectiva ca noul Fallout 4 este aproape de o lansare te face si mai fericit.

Dar lansarea nu este singurul motiv pentru care fanii seriei au un motiv sa jubileze, Bethesda Game Studios anuntand un Season Pass, dar si modding tools. Atat pentru PC, dar si pentru… Playstation 4. Un lucru destul de neaobisnuit pentru console in general.

Bine, nu este primul joc de console care poate sa fie modat, dar metodele nu erau tocmai ortodoxe, un exemplu fiind Dragon Ball Z Budokai 3, care a fost modat in fel si chip.

Pe de alta parte, moding-ul a facut parte mai tot timpul din vocabularul Bethesda, iar Fallout nu se dezice de aceasta traditie. Daca PC-ul primeste un Creation Kit, la E3 am aflat ca Fallout 4 va avea si el integrat acest Creation Kit, pentru Xbox One, Bethesda confirmand faptul ca si versiunea de Playstation 4 va integra tool-uri de modare.

In principiu, Bethesda, pune la dispozitia fanilor aceleasi unelte pe care studioul le foloseste pentru a realiza jocul, urmand sa vedem cele mai traznite moduri cu putinta. Cat despre season pass, primul DLC este preconizat sa apara undeva la anul. Cand exact, nu stim inca, dar stim ca undeva la inceputul anului, cel mai probabil la sfarsitul lui ianuarie.

[Fallout 4]

Related Articles

Back to top button