STIRI IT

Fallout 4: The Witcher Edition

Chiar daca Geralt Rivianul nu va mai avea parte inca o aventura in propriul sau joc, nu inseamna ca nu puteti lua rolul de Witcher si de White Wolf in altele, precum Fallout 4.

Fanii seriei The Witcher se pot bucura acum de o modificare foarte detaliata realizata pentru Fallout 4, care adauga armura lui Geralt, in editia sa din Wild Hunt, in jocul celor de la Bethesda.

Armura lui Geralt, hainele sale, arbaleta si masca aceea care arata ca medalionul sau, au fost adaugate cu permisiunea celor de la CD Projekt, care in mod normal nu sunt tocmai in favoarea ideii de a vedea continutul din jocurile lor adaugate in jocurile altora. Dar fiind vorba de o modificare gratuita, au permis deschiderea unei scoli de witchereala in Fallout 4.

Mod-ul pentru Fallout 4 este intitul Geralt’s Prologue Gear si poate fi descarcat chiar acum de pe Nexus Mods. Asa ca daca ati visat vreodata sa cutreierati decorul post-apocaliptic si iradiat al seriei Fallout, ca un vanator de monstri autentic, acum aveti aceasta posibilitate… atat timp cat tineti minte ca in Fallout 4 nu aveti sabiile lui Geralt, sau abilitatile sale de luptator. In general, nu va apropiat de Deathclaws crezand ca ii puteti bate cu un Igni.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close