Știri IT

Fallout 4 Season Pass s-a scumpit

Asistam la o premiera mondiala. De obicei, atunci cand o companie lanseaza un Season Pass pentru un joc, atunci poti fi sigur ca ce continut va fi lansat pe parcursul  va costa aproape cat ai dat pentru acel Season Pass.

Au fost si exceptii, cum ar fi Gearbox sa lanseze mai mult de un Season Pass pentru Borderlands 2, sau Ubisoft sa lanseze un Season Pass care nici macar nu iti oferea acces la tot DLC-ul din primul an al lui The Crew. Dar acum… avem ceva diferit.

Bethesda a dezvaluit ce DLC va primi Fallout 4 in urmatoarele luni si concomitent ca vor lansa atat de multe lucruri pe parcursul lui 2016, incat nu mai pot vinde Season Pass-ul lui Fallout 4 la pretul de 30 de dolari/euro. Asa ca incepand cu 1 martie, il vor scumpi la 50 de dolari/euro.

Primul DLC al jocului va fi Automatron, un DLC de 10 dolari/euro care va fi lansat in luna martie si va adauga o hoarda de roboti controlati de un Robotbrain care terorizeaza tinutul. Elementul central al acestui DLC este ca vei putea crea propriul companion robotic din piese de schimb gasite prin lume.

automatron_411

Wasteland Workshop va fi lansat in aprilie, la pretul de 5 dolari/euro, adaugand optiuni suplimentare de construire, cum ar fi custi in care poti tine Deathclaws. De ce ai vrea sa tii Deathclaws in custi? Ca sa le poti da drumul pentru a omora pe toata lumea.

wasteland_workshop

In cele din urma, la pretul de 25 de euro/dolari va fi disponibil Far Harbor, un DLC mai consistent din luna mai, care va adauga o insula cu un mister ce trebuie rezolvat, plus arme, inamici si toate cele.

far_harbor

Cumulativ, nu costa 50 de dolari/euro, dar va mai fi lansat DLC pe parcursul anului. Pretul pentru Fallout 4 Season Pass se va schimba in ziua de 1 martie.

Morala povestii: Nici Bethesda nu stia ce DLC va avea Fallout 4 pana acum.

[Bethesda]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button