PC&Consoles

Fallout 4 primește o ediție Game of the Year

O nouă variantă de Fallout 4 va fi lansată la sfârșitul lunii septembrie. Ediția Game of the Year va include tot conținutul adițional scos de Bethesda pentru joc de la lansare și până în prezent. Pentru cine este dispus să plătească mai mult, această variantă poate veni la pachet și cu unele obiecte fizice.

Cei care au cumpărat un Season Pass după lansare au primit gratuit 6 expansion-uri: Far Harbor, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Nuka-World, Wasteland Workshop și Automatron. Unele dintre ele au adăugat noi locații și tipuri de adversari, altele au extins modul de construire a bazei cu obiecte noi. Noua variantă reprezintă de fapt o reîmpachetare a jocului de bază plus conținutul oferit de Season Pass.

Bethesda nu a anunțat încă un preț pentru ediția Game of the Year, dar au anunțat că vor lansa și o variantă de colecție în aceeași zi, care va costa 100 dolari. Pe lângă joc, aceasta va mai conține un poster cu toate perk-urile disponibile pentru caracterul tău, o replică a faimosului dispozitiv Pip-Boy și un manual de buzunar pentru acesta. Pip-Boy-ul care vine la pachet cu această ediție pare a fi aceeași variantă care a fost disponibilă și în ediția de colecție inițială a lui Fallout 4.

Acest Pip-Boy nu este însă doar un dispozitiv decorativ, oferind posibilitatea montării sale pe încheietura mâinii și conectarea sa la un smartphone. Ulterior puteți descărca o aplicație care imită funcțiile dispozitivului Pip-Boy din joc, putând fi folosit pentru organizarea inventarului și a misiunilor. Din păcate, nu prea știe să facă mai nimic altceva, fiind doar o bucată de plastic.

Această nouă variantă de Fallout 4 este a doua reîmpachetare pe care o primește jocul de la lansare. Anul trecut Bethesda au anunțat o variantă de VR a jocului pentru HTC Vive. Iar dacă Fallout 4 va păși pe urmele lui Skyrim, probabil că Game of the Year nu va fi ultimul tratament aplicat acestui titlu. Skyrim a mai fost anunțat pentru PlayStation VR și Nintendo Switch, pe lângă varianta Special Edition pe care a primit-o anul trecut. Deci cine știe, poate peste vreo 4-5 ani vom vedea o ediție specială și pentru Fallout 4.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button