MORE

Fallout 4 Creation Kit este pe drum

In momentul actual exista o sumedenie de modificari pentru Fallout 4, cea mai mare parte dintre ele limitandu-se la mici aditii, cum ar fi armura lui Geralt din Rivia. Dar lucruri mai consistente vor fi disponibile in curand.

Todd Howard anunta ca Fallout 4 va primi propriul sau Garden of Eden Creation Kit in viitorul apropiat, care va permite realizarea de modificari complete ale jocului.

Setul de unelte inca mai este deocamdata in dezvoltare si va fi disponibil abia dupa ce va fi lansat primul DLC al jocului, Automatron, cel care va permite jucatorilor sa isi construiasca propriul robot pe care il pot imbunatati cu timpul.

Garden of Eden Creation Kit va sosi in aprilie pentru PC, iar o luna mai tarziu, varianta de Xbox One a lui Fallout 4 va primi suport pentru modificari. Mod-urile vor ajunge si pe Playstation 4.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Ceva imi spune ca respectivul build your very own robot dlc ar fi fost deja pe f4mod nexus daca geck-ul era lansat si avand in vedere ca F4SE este disponibil in mod sigur odata cu lansarea geck-ului vor fi moduri care fac acelas lucru dor ca il fac ceva mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button