PC&Consoles

Fallout 4 capata VR si expansion-uri noi, iar Fallout Shelter vine pe PC

Cei care tot spun ca VR nu are suficiente jocuri sunt pe cale sa capete un titlu nou care are suficient continut cat pentru zece.

Bethesda a dezvaluit ca Fallout 4 va primi suport pentru VR, fiind jucabil complet prin HTC Vive anul viitor. Nu va fi singurul joc al companiei care sa faca aceasta tranzitie, dar de la Doom era oarecum de asteptat, din moment ce Doom 3 BFG Edition a fost cam primul joc in care sa fie adaugat suport oficial pentru Oculus Rift.

Fallout 4 ar trebui sa ofere jucatorilor suficient de multe lucruri de facut, deoarece va primi continut nou. Peste cateva zile va fi adaugat un nou DLC care permite realizarea de mecanisme complexe, precum sisteme de sortare. Luna viitoare veti avea posibilitatea de a construi propriul Vault, iar in luna august Fallout 4 primeste un expansion nou, Nuka World, care adauga o locatie plina de atractii interesante.

In cele din urma, Fallout Shelter va primi quest-uri si va fi lansat pentru PC in mod oficial, asa ca nu mai trebuie sa folositi software de emulare pentru a-l juca asa cum trebuie. Nu de alta, dar jocul moare subit pe telefoane cu doar 512MB de RAM. Fallout Shelter va fi disponibil pentru PC din luna iulie.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button