MORE

Fallout 4 are succes pe PC

De obicei, cand intrebi un mare producator de jocuri despre vanzarile de pe PC, va incepe sa arunce cu apa sfintita si sa apere cu un crucifix, de parca piratii de pe PC ar fi vampiri. Dar uneori, se intampla ca unele jocuri sa aiba un succes colosal pe PC, precum Fallout 4.

Conform statisticilor de pe Steam Spy, Fallout 4 este acum aproape de 2 milioane de jucatori pe PC. Mai exact, 1.979.960 jucatori, cu o marja de eroare de ± 34.726.

Daca 2 milione nu vi se pare a fi mult, considerand ca Bethesda anunta anterior ca a livrat 12 milioane de exemplare catre magazine, trebuie doar sa tineti cont ca acolo nu era vorba de vanzari directe. Aici este. Vanzari efectuate fie digital sau jocuri fizice inregistrate.

Numarul chiar este impresionant daca mai tinem cont si de faptul ca este o bastardizarea continua a ceea ce a fost cu mult timp in urma una din pietrele de temelie ale CRPG-ului. Iar lipsa continua a functiei de groin shot este un afront constant la spiritul seriei unde puteai exploda un sobolan pe tot peretii de parca era un pepene umplut cu sange.

Pentru a va oferi putina perspectiva, mai jos gasiti o lista de jocuri care nu s-au vandut in 2 milioane de exemplare in saptamana lansarii pe PC:

  • Orice nu incepe cu Blizzard Entertainment Proudly Presents

In acest ritm, Fallout 4 are toate sansele sa isi intreaca directul competitor, Skyrim, lansat cu 5 ani in urma tot de catre Bethesda, care a depasit deja 9 milioane de exemplare vandute pe PC.

Da, 9 milioane de exemplare, pentru ca… stiti voi… pe PC nu se vand jocuri.

[Steam Spy]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button