MORE

Fallout 4 are probleme de performanta!

Mai putin de o zi ne desparte de lansarea urmatorului joc din seria Fallout si deja un numar maricel de persoane au reusit sa il joace mai devreme asta fiindca au avut posibilitatea sa il achizitioneze anticipat din magazine.

Au fost destule cazuri in care magazinele au pus un joc pe rafturi mult mai devreme decat trebuia sa fie lansat. Imi amintesc ca acum cativa ani, Silent Hunter 5 era pe rafturi in America cu 2 saptamani inainte de lansare si asta a generat un val de nemultumiri.

Evident, au fost luate in colimator si alte titluri mari. Cand pui un produs mai devreme la vanzare risti sa manii dezvoltatorul si pe viitor nu o sa iti mai vanda jocuri.

Anyway, mai multi utilizatori au raportat ca versiunea de PS4 prezinta probleme de framerate atunci cand intri in cladiri, cand folosesti scope-ul de la arme sau cand cineva trage in tine. Mai exact te trezesti brusc ca framerate-ul scade de la 30 la 20-22 de FPS, uneori ramanand asa pentru ceva timp. Nici varianta de Xbox One nu a fost scutita de proble,e/

Chestia asta se intampla cu Day 1 patch instalat, ca sa eliminam si acest punct de pe lista. Acum nu poti sa zici ca Fallout 4 are cea mai grozava grafica astfel incat sa solicite hardware-ul consolelor. Ma gandesc ca ar fi o problema de optimizare sau programare, ceea ce imi aminteste de problema lui DayZ cand intri in orase.

[Wccftech]

Articole asemanatoare

Back to top button