Gaming

Fallout 4 are mult dialog

Fallout 4 va fi un joc lung, știm asta deja, ai nevoie de 275 de nivele doar pentru a duce până la maxim trăsăturile personajului. Dar pe lângă crescut în nivel, vei avea și foarte mult dialog.

Bethesda anunță că Fallout 4 este în mod oficial cel mai mare joc pe care l-au scris în ultimii ani, cu ele mai vorbărețe personaje pe care le-au avut până acum. Jocul are peste 111.000 de linii de dialog, ce au fost înregistrate toate, folosind actori, pe parcursul mai multor ani.

Dintre aceste replici, 13 mii aparțin celor două variante ale personajului principal. În premieră pentru serie, eroul/eroina are o voce proprie. Nu numai asta, dar vechea cutie de dialog, în care puteai vedea în detaliu ce urma să spună personajul tău a fost înlocuit cu o rotiță simplistă în stil Mass Effect, scăzând și mai mult din imersiune.

Fallout 4 are mai multe replici decât Fallout 3 și Skyrim combinat, ceva ce nu este greu de crezut, din moment ce jumătate din dialogul lui Skyrim era doar gluma cu săgeata în genunchi repetată la infinit. Deși, fiind vorba de linii de dialog înregistrate, este posibil ca și cele repetate să fie luate în considerare. Și dacă luăm în considerare dialog repetat și generat aleator, atunci Daggerfall tot este cel mai mare pe care l-a făcut vreodată Bethesda.

De asemenea, aceste replici ar putea fi extrem de scurte, nu de alta dar dialogul mai mic este mai ieftin de înregistrat. În acest caz, probabil nu va avea la fel de mult dialog ca Fallout 2.

[Twitter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button