Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Fallout 4 are de toate – Inclusiv o armura fara fall damage

/
/
/
img

Zilnic gasim cate un easter egg sau o noua provocare in Fallout 4, Bethesda dandu-si silinta sa includa fel si fel de omagii si plecaciuni, obiecte speciale sau rare, monstri legendari si alte traznai. Printre aceste traznai exista si o armura care anuleaza fall damage-ul.

Pentru cei dintre voi care nu vorbesc „gaming”, ne referim la un obiect care il porti si are un efect asupra ta. Ca mai toate obiectele din joc la drept vorbind, doar ca in cazul asta poti sa cazi de la Cuca Macaii si sa nu patesti nimic. Chestie care cred ca ar bucura pe cativa dintre voi care sunt mai … aventurosi de felul lor.

Descoperita de Gametastik si postata in urma cu doua zile, armura intitulata FreeFall Armor neaga orice fall damage, astfel jucatorul putand sa sara de la orice distanta fara sa pateasca ceva. Asta nu inseamna ca poti sa inlocuiesti Power Armor-ul… Nici pe departe! Discutam de un set de armura mai speciala. Asa cum era cazul Tesla Armor-ului din Fallout 2, o alta armura cu un efect special, aceasta negand orice fel de atac electric atata timp cat jucatorul o utiliza.

De mentionat ca nu este o armura usor de obtinut, totusi, pentru un obiect atat de folositor … si distractiv cred ca merita sa strici cateva minute! Cine stie de unde vrei sa faci un base jump!

[Gametastik]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar