MORE

Fallout 4 a fost in sfarsit anuntat, dupa ce a fost infirmat in repetate randuri!

Aparent instinctele nu ma inseala, Fallout 4 dovedindu-se a fi pana la urma o realitate, cu toate ca Bethesda a infirmat zvon dupa zvon aparut pe internet, dovada ca acestia aveau ceva in cuptor, alimentand intreaga masinarie de hype si captat atentie.

Dupa o analiza a trailer-ului, pentru ca un anunt fara un trailer in ziua de astazi este de neconceput, jocul se invarte in jurul unui nou vault, cu numarul de cod 111, iar actiunea se desfasoara in Boston. Asta pentru ca Scollay Square a fost indentificata in trailer, aceasta fiind o piata reala din Boston. Un alt lucru care ne-a placut, a fost vocea lui Ron Pearlman, pe care il stiti sigur din Blade, HellBoy sau Clay din Sons of Anarchy, el fiind naratorul trailerului.


Din pacate, cu vestile bune, vin si vestile proaste. Fallout 4 nu este disponibil pentru consolele last-gen, Xbox 360 si Playstation 3 fiind excluse din ciclul de dezvoltare, Fallout 4 fiind dezvoltat doar pentru PC, Xbox One si Playstation 4.

Un lucru este cert. La E3 ne vom intalni cu Fallout 4, asta este o certitudine, dar, punem de pe acum in garda cititorii: Bethesda inca nu are un produs finit, ceea ce ne-ar putea prezenta compania fiind nimic mai mult decat un take demo cu multe flashuri si luminite, realizat pentru a impresiona si a aduce mai multe precomenzi. Atat si nimic mai mult. De ce spunem asta? Pentru ca este clar ca Fallout 4 este inca in stadiu embrionic, iar ESRB-ul, comisia de evaluare a software-ului, nu a acordat inca un calificativ, ceea ce inseamna ca jocul nu are un prototip functional pentru ca acestia sa ii acorde o categorie de varsta. Pe de alta parte, the hype is real, IGN 10 din 10, best of E3 bla bla, MLG … ceva, ceva?!

Articole asemanatoare

Back to top button