PC

Fall Creators Update pentru Windows 10 este oferit în stagii

Cu ceva vreme în urmă, update-urile pentru sistemele de operare se ofereau pe suport fizic și erau vândute separat. Cine e suficient de bătrân își va aminti cu siguranță de Windows XP, la care doar Service Pack 3 a fost exclusiv online, primele SP-uri fiind disponibile și în variante retail. În acea perioadă nu existau update-uri oferite în stagii, acestea fiind disponibile pentru oricine era dispus să plătească pentru ele. Acum însă totul este oferit ca download, iar Microsoft a decis să ofere update-urile pentru Windows 10 pe rând, întâi câtorva utilizatori, în loc de tuturor simultan. Ar putea trece ceva timp până când toată lumea va primi Fall Creators Update.

Lansarea aceasta pe etape nu este o abordare tocmai nouă. Microsoft a făcut exact același lucru cu Creators Update în luna aprilie. În loc să atenționeze fiecare utilizator de Windows 10 despre lansarea update-ului, compania a făcut în mod specific Creators Update disponibil pentru persoanele ale căror componente hardware ar putea să îl suporte. Ideea din spatele acestei acțiuni a fost să reducă frustrarea care vine de obicei la pachet cu un software nou, și să se asigure că acesta funcționează pe tot ecosistemul Windows.

Acum compania a procedat în același mod cu Fall Creators Update. Practic, el este diponibil pentru toată lumea – îl puteți descărca de pe site-ul Microsoft – dar nu vă va cicăli să-l instalați decât dacă Microsoft este de părere că aveți un computer care îl poate rula. Diferența principală este faptul că Microsoft a testat Fall Creators Update pe o gamă variată de sisteme și au făcut tot posibilul să se asigure că acestea sunt pregătite pentru Windows Mixed Reality.

Compania a explicat de altfel într-o postare pe blogul lor:

Începând cu mașini care credem că vor avea cea mai bună experiență de actualizare, suntem capabili să obținem feedback concentrat asupra compatibilității aplicațiilor și a modului în care funcționează Windows cu ecosistemul bogat de periferice disponibile, cum ar fi dispozitivele Bluetooth sau camerele de luat vederi. În plus, monitorizăm îndeaproape feedback-ul de la fani și utilizatori timpurii, prin programe cum ar fi Windows Insiders și Windows Insider for Business, pe lângă feedbackul oferit de partenerii noștri de dispozitiv OEM și clienți ca dumneavoastră! Acest lucru ne ajută să determinăm când să accelerăm lansarea pe dispozitive suplimentare. Repetăm ​​acest proces până când toate dispozitivele compatibile cu Windows 10 din întreaga lume vor primi Fall Creators Update.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button