GamingPC&ConsolesTech&IT

Creatorii lui Factorio apelează la G2A pentru ajutor

G2A nu s-a bucurat de prea multă iubire din partea industriei în ultima vreme, dar compania tot încearcă să își îmbunătățească imaginea. Iar unul din modurile prin care încearcă să facă asta este prin sprijinirea dezvoltatorilor care au fost jefuiți de diverși indivizi prin diverse fapte de fraudă. Compania promite să returneze dezvoltatorilor de zece ori mai mulți bani decât au pierdut în proces.

Așa că Wube Software, studioul din spatele jocului Factorio, a decis să facă profite de pe urma acestei oferte generoase. Până acum, studioul s-a tot confruntat cu probleme, din cauza achizițiilor făcute cu carduri furate, ce apoi au dus la costuri inversate, așa că a luat legătura cu G2A pentru a forma un parteneriat prin care să combată această problemă, permanent. Paguba estimată de studiou până în acest moment este în jur de 6600 de dolari. Nu ar fi tocmai o avere, considerând că unele jocuri au bugete de milioane de dolari, dar pentru un dezvoltator indie poate fi diferența dintre a rămâne în afaceri pentru câteva luni în plus, sau de-a ajunge în stradă, dormind într-o cutie. Dacă mai e și un dezvoltator din San Francisco, acea cutie probabil costă mai mult ca o mașină.

G2A nu a răspuns cererii celor de la Wube Software până la sfârșitul săptămânii trecute.

Considerând că era o ocazie numai bună pentru ca G2A să își arate sprijinul față de dezvoltatorii de pe urma cărora continuă să profite, întârzierea răspunsului nu a fost tocmai ideală. Totuși, un răspuns ar putea sosi în viitorul apropiat.

[PCGames Insider]

 

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button