Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Facilitati noi pentru PC-uri

/
/
/
/
image

In vreme ce toata lumea insista pe dispozitivele mobile, unii incearca sa insufle o noua viata PC-ului si sa il aduca in actualitate, daca nu chiar s-o ia inaintea acesteia. Iar Lenovo din pozitia sa de numar 1 mondial la vanzarile de PC-uri are toate motivele sa o faca.

Lenovo pariaza pe control prin miscare pentru desktop-uri, si pe laptopuri care sa incorporeze trend-urile cele mai actuale. Controlul prin miscare, sau motion control asa cum este cunoscut in industrie, nu a reusit sa elimine inca mouse-ul si tastatura, dar se regaseste pe din ce in ce mai multe produse de consum. Apropiatul desktop All-in-one A540 de la Lenovo va beneficia de un set de 12 gesturi prin care vei putea controla computerul. Aceasta masinarie de 1300$ care ofera la acest pret un ecran Full HD de 23,8”, un procesor Intel Core i7 si o placa video nVidia GT 840A, este gandit in primul rand pentru famile. In ceea ce priveste apreciatele NoteBook-uri ale acestei companii, si ele vor beneficia de imbunatatiri. Cele doua noi modele Flex 2 de 14 si 15,6” au acelasi tip de rabatare la 300 de grade, care se regaseste si pe Yoga 2 si ThinkPad, care le permite sa se “transforme” in tablete de dimensiuni mari. Acestea vor fi disponibile incepand cu luna Iunie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar