MORE

Faci moduri pentru GTA V? Atunci Take Two trimite detectivi dupa tine!

De ce timp am vazut ca au fost din ce in ce mai multe discutii aprinse cu privire la comunitatea de modderi si modurile pe care le dezvolta.

In primul rand aici vorbim de scandalul monetizarii modurilor din Skyrim, unde jucatorii au avut un raspuns ferm negativ cu privire la acest lucru.

E chiar neplacut cand cineva incearca sa te mulga si mai mult de bani, doar ca sa para ca o anumita platforma incearca sa ajute modderii, cand de fapt interesul este sa musti un pic din profiturile acestora. Chiar daca este un procentaj mic, se aduna de la multi oameni.

Eu cred ca modding ar trebui sa ramana gratuit in continuare si sa fie un hobby care sa ne fructifice experienta intr-un joc sau chiar sa repare anumite bug-uri pe care dezvoltatorul le-a „omis”.

Mai nou, unii modderi sa zicem ca au devenit „indezirabili” in ochii unor companii marete. Un bun exemplu ar fi cazul lui FiveM care a creat o varianta modabila a modulului GTA V Online.

Mai marilor de la Take Two nu prea le-a priit bine acest lucru, asa ca au trimis peste modder doi detectivi privati cu un telefon mobil. Persoana de la celalalt capat al firului i-a spus foarte amabil ca ar fi de preferat sa renunte imediat la activitatea de modding pe care o desfasoara asupra jocului GTA V astfel il asteapta un proces frumusel.

Ma mir ca nu au trimis un bounty hunter dupa tip.

[Reddit]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button