MORE

Faceti cunostinta cu noul Candy Crush Soda Saga

După doi ani şi jumătate de dulciuri zdrobite, fanii jocului creat de King, Candy Crush Saga, au inca o „bucurie”. Faceti cunostinta cu noul Candy Crush Soda Saga, disponibil de azi pe Facebook si in curand pe mobil.

Din nefericire pentru King, în timp ce alte jocuri din seria Saga s-au descurcat binisor, niciunul nu s-a apropiat de succesul Candy Crush. Probabil din cauza ca toata magia consta in „zdrobirea dulciurilor”, şi nu atât de mult in „Saga”, iar noul Candy Crush Soda Saga nu este atat o continuare cat o alternativa a „hitului” cu bomboane. Daca un jucator este blocat la un anumit nivel in jocul original, poate trece pe cel nou pentru o perioada. In esenta, este aceasi tactica pe care Rovio a folosit-o pentru Angry Birds, si anume multiple jocuri care au in comun o mecanica asemanatoare dar care sunt suficient de diferite pentru a aduce ceva nou jucatorului, fara sa il scoata din experienta propriu-zisa.

„Nu o consideram o continuare a jocului original. E doar un titlu suplimentar pentru oamenii care iubesc Candy Crush” anunta seful departamentului de creatie King, Sebastian Knutsson intr-un interviu acordat inainte de lansarea jocului. Există două echipe separate care lucreaza la cele două jocuri, iar originalul va continua să fie actualizat regulat, pe lângă acest „nou venit””.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button