Știri ITTECH

Facebook vrea să devină Twitch

De ani de zile Facebook tot încearcă să fie ba Youtube, ba Twitch, internetul în general. Iar cea mai nouă inițiativă a companiei continuă acestă tendință în segmentul de gaming.

Fb.gg reprezintă tentativa curentă a companiei de-a își centraliza stream-urile de jocuri, ajutând mult la a crește vizibilitatea celor care au optat pentru Facebook în locul altor servicii de streaming. În acest moment sunt câteva mii de streamuri pe serviciu, toate centralizate într-o singură interfață, de unde publicul poate cu ușurință să urmărească fie jocurile preferate, fie grupurile sau stremerii preferați.

Nu este deocamdată vorba de o pagină separată de Facebook în sine, dar măcar este o scurtătură practică. Una care va deveni din ce în ce mai utilizată, din moment ce Facebook face progres în a-și integra funcționalitatea de streaming în diverse jocuri, și a reușit să obțină dreptul de transmisie pentru numeroase competiții de eSports.

Rețeaua de socializare se extinde astfel să acopere noi segmente și noi lucruri prin care va găsi probabil într-o zi un mod de-a strica distracția tuturor, sau măcar încă un motiv să își trimită un reprezentant în fața mai multor comisii guvernamentale.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button