Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Facebook vine cu imbunatiri substantiale pe iPad

/
/
/
/
image

Facebook a updatat aplicatiile de vizualizare a stirilor si jocurilor pentru iPad, noteaza engadget.com. Astfel, daca intri in modul landscape pe iPad vei vedea o coloana in partea dreapta in care apar zonele de interes – stirile si jocurile – alaturi de alte functionalitati, cum ar fi, de exemplu, un modul denumit „Trending Articles”, care cuprinde materiale de presa provenite din surse relevante pentru tine.

Aceste articole sunt legate de pagini sau de prieteni pe care ii urmaresti, de orasul in care locuiesti, de sporturile preferate sau sunt surse de stiri carora le-ai dat „Like” la un moment dat pe Facebook. Cat despre vizualizarea jocurilor, ai la dispozitie o sectiune care afiseaza titlurile cele mai populare in reteaua ta de prieteni. Daca te intereseaza vreunul, nu trebuie decat sa apesi pe „Play Now” pentru a descarca jocul. A aparut totodata o sectiune „My Games”, care afiseaza titlurile pe care le joci si prin care poti naviga extrem de usor. Toate aceste functionalitati au fost introduse la inceputul anului si au fost in faza de testare pana acum, cand au devenit aplicatii oficiale. O functionalitate introdusa tot la inceputul anului, dar care nu a avut prea mult succes, a fost asa numita sectiune „Trending Videos”.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar