MORE

Facebook va filtra paginile „promotionale”

Facebook face multi pasi in directia cea buna, pentru a arata cat mai putine posturi de spam pe News Feed – și nu vorbim despre anunțurile web traditionale. Vorbim despre actualizări de statusuri care se folosesc de promovarea externa postata de pe Page Accounts. Astfel, Facebook va filtra paginile promotionale

Reteaua sociala a promis sa „îngroape” toate posturile „capcana” (de tipul ” 1 Like = 1 Rugaciune pentru catelusii depresivi”), sub un conținut mai relevant la inceputul acestui an, iar acum face același lucru pentru statusurile paginilor care se încadrează în oricare dintre aceste categorii:

• Posturi care îi îndeamna pe oameni la achizitionarea unui produs sau instalarea unei aplicatii.
• Posturi care îi împing pe oameni să intre in promoții și tombole fara suport real
• Posturi care reutilizeaza același conținut din add-uri.

Facebook a decis sa duca până la capăt această schimbare, după ce un studiu care a cerut utilizatorilor pareri despre cum News Feed-ul poate fi îmbunătățit a relevat faptul ca oamenii (așa cum ne așteptam) vor să vadă mai multe actualizări de statusuri si stari ale prietenilor lor. Demersurile non-spam si paginile individuale nu au de ce sa isi faca griji. Noul News Feed intră în vigoare în ianuarie 2015.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button