RSS PaginaDeMediaMORETech&IT

Facebook va adăuga o reacție nouă

Acum puteți arăta că vă pasă

Facebook este pe cale să își extindă din nou gama de reacții posibile permise la postările de pe rețeaua de socializare. Noua extensie este prima care să aibă loc în ultimii 5 ani și va adăuga un emoticon ce îmbrățișează o inimioară.

Probabil vă întrebați de ce ar face Facebook asta. Răspunsul este simplu. Noul emoticon va este menit să arate că vă pasă de mesajul postării respective, sau măcar de intenția sa. Probabil includerea sa este menită să aducă ceva claritate, din moment ce atunci când cineva reacționa cu o inimioară la o tragedie, era posibil cumva ca cineva dintr-un univers paralel în care oamenii nu pot înțelege lucruri să creadă că cine a reacționat cu acea inimioară adoră în fapt tragedia.

Emoticonul cel nou ar trebui să ajute mult la clarificarea situației, fiind primul semn că Facebook începe să înțeleagă acel concept non-androidic numit „empatie”. Poate astfel vor dispărea peste noapte toate grupurile alea de Facebook pline cu indivizi ce sunt la un instigator rusesc distanță de a începe o succesiune sângeroasă de atacuri teroriste, fiindcă altfel 5G-ul și razele psihotronice din nano-chip-ul injectat de Bill Gates în ei cu vaccinele finanțate de Soroș i-ar face sclavi ai Ocultei Mondiale.

Dacă ultima parte vi se pare a fi ceva scornit de mine, înseamnă că nu aveți rude sau prieteni care fac parte din acele grupuri și care vorbesc pe Facebook doar despre asta, de vă întrebați dacă nu cumva întregul sistem a fost construit pentru a hrăni paranoia, teama, furia, ura de sine și sentimentele de frustrare la impotența și eșecul general al vieții unui segment mare din populație, pentru a genera profit indiferent de consecințe.

Emoticonul nou de reacție ar trebui să fie disponibil de săptămâna viitoare.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button