Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Facebook-ul clonat al lui Gâdea: dezinformare si ignoranță!

/
/
/
/
image

Acest articol poarta subtitlul Dezinformare si Ignoranță pentru ca, uneori, teoria conspiratiei primeaza in fata realitatii, bunului simt sau evidentei, mai ales cand discutam despre Facebook-ul clonat al lui Gâdea. Un subiect care mi-a luat cu asalt wall-ul, pentru ca internetul este o utopie de share-uri si postari. Cand pui pe seama „acoperitilor” o gluma pe care ti-o poate face oricine de pe internet, risti sa devii chiar tu cel care dezinformeaza, sau speculeaza ignoranta altora.

Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc si care nu „consuma” emisiuni politice, am sa incerc sa va luminez cu lanterna, asa cum am sa-mi permit sa-l luminez cu opaitul si pe stimatul domn Gadea, care, aparent traieste o drama ca serviciile secrete, iluminatii, reptilienii, crab people sau vreun grup de interese de pe Marte incearca sa il defaimeze.

Pe data de 4 aprilie, Mihai Gadea a facut urmatoarea declaratie publica: „Au iesit acoperitii la produs ! Dupa ce doua zile s-au dat de ceasul mortii jubiland ca ne scoate ANAF sediul redactiei la vanzare , acum au pus la cale o mizerie jenanta: au furat pur si simplu identitatea mea de pe facebook si, sub numele meu si cu fotografia mea oficiala copiata, au imprastiat o chemare la un imaginar protest . Nu imi apartine acea initiativa, nici altcuiva din interiorul Antenei3. Stiti prea bine ca, atunci cand va chem sa facem ceva impreuna, se intampla cu toata transparenta. Cand va facem o invitatie la o actiune colectiva, nu ne e rusine de ea, o asumam cu toate resursele si toata deschiderea . Voi ne stiti insa atat de bine incat tocmai asta ii scoate din minti, ca nu au cum sa cloneze, pe langa o pagina, o poza si o identitate si increderea ce ne leaga . Priviti cat de penibila e uneori ticalosia Evindent, postare acompaniata si de o dovada.Gadea

Domnule Gadea, imi permit sa va aduc la cunostinta faptul ca oricine poate face acest lucru, nu doar „acoperitii” pe care ii acuzati ca v-au furat indentitatea pentru a va defaima numele si bunele practici. Cat de usor este sa faci acest lucru ? Ei bine, aveti un clip mai jos care va arata ca orice individ, fie el „acoperit” sau nu, va poate fura indentitatea pe Facebook si posta orice in numele dumneavoasta.


Dupa cum se poate vedea, mi-a luat cam 10 minute sa „fur o identitate” pe Facebook si sa pot si dezactiva contul respectiv. Dar presupun ca trebuie sa dam vina pe „acoperiti” si sa incercam sa mintim poporul cu televizorul, in detrimentul unui adevar care spune ca orice pusti de 13 ani, cu acces la un serviciul de mail, un numar de telefon si conexiune la internet poate face ceea ce „acoperitii” dumneavoastra au facut pentru a va defaima persoana. Asta pentru ca internetul, like it or not este si un teritoriu al mistourilor si al trolingului si… asa ceva se poate intampla! Nu spunem ca este exclus sa aveti poate dreptate. Dar faptul ca nu ati luat in calcul nicio secunda varianta ca ar putea fi si altceva decat un atac al serviciilor, de exemplu o gluma proasta, sau trolling sau orice altceva, ne arata ca dvs. ati putea fi cel care dezinformeaza. Plus ca intrebam si noi ca Leana lu’ Ceasca: Dovada, unde e dovada?! Voi ce credeti: Facebook-ul clonat al lui Gâdea este o gluma pe net sau este „mana invizibila” a „agenturilor”?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar