PC

Facebook se pregătește pentru schimbări

Nu, de data asta nu încearcă iar să devină Youtube… sincer, în acest moment nici Youtube nu cred că mai vrea să fie Youtube. În schimb, Facebook anunță câteva schimbări care vor fi implementate la modul în care vor fi prezentate comentariile.

Ideea din spatele noii înfățișări este cea de-a face comentariile să semene mai mult cu o conversație, să le facă mai atractive din punct de vedere vizual și poate mai funcționale. La urma urmei, dacă pare de parcă ai discuta cu o persoană, nu doar ai scrie pe un zid de text, poate te vei comporta altfel. Comentariile vor căpăta și o funcție de pop-up, ceea ce va permite vizualizarea permanentă a unei postări, pentru cei cu apucături obsesive.

Componenta de comentarii n-a prea fost redecorată cam de când a fost creat Facebook, așa că era timpul pentru un remake. Cu puțin noroc asta nu va însemna că pe platforme mobile rețeaua de socializare va primi încă o aplicație dedicată doar comentariilor, așa cum s-a întâmplat pe partea de mesagerie.

Noua înfățișare a comentariilor se află acum în testare și va fi implementată deplin doar dacă răspunsul din partea publicului este pozitivă… sau negativă, nu e prea clar după ce criterii funcționează Facebook.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button