CommunityMOREȘtiri IT

Facebook s-a decis șteargă postările la status făcute prin Twitter

Facebook a eliminat aparent toate tweeturile pe care utilizatorii le-au publicat în profilul lor Facebook prin postarea încrucișată de pe Twitter. După cum a observat TechCrunch, eliminarea de către Facebook a tweeturilor partajate vine după învechirea unui API care a blocat caracterul cross-posting.

De-a lungul anilor, mulți utilizatori Facebook și-au conectat conturile Facebook și Twitter și au folosit postarea încrucișată pentru a posta automat orice postare de pe Twitter pe Facebook. În ultima săptămână însă, utilizatorii au observat că toate aceste postări au dispărut de pe Facebook.

Pe lângă toate statusurile eliminate, toate comentariile, aprecierile și alte reacții au dispărut, de asemenea, efectiv ștergând cu buretele ani întregi de ceea ce ar fi putut fi amintiri valoroase și conversații.

Utilizatorii Facebook se plâng că firma a eliminat tweeturile încrucișate pe care le-au publicat în profilurile lor ca actualizări Facebook.

Potrivit celor afectați, atât posturile de pe Facebook, precum și conversația din jurul acelor postări care au avut loc direct pe Facebook, au dispărut acum. Contactat pentru comentarii, Facebook declară că este conștient de această problemă și o evaluează.

Nu este clar în acest moment dacă această mișcare din partea Facebook a fost intenționată sau o eroare. Compania a declarat pentru TechCrunch că este „conștientă de această problemă” și că o investighează, însă statutul acestei investigații este neclar.

La începutul acestei luni, Facebook a făcut o modificare a API care a împiedicat utilizatorii Twitter să își publice automat tweeturile pe Facebook. Această modificare, care interzice aplicațiilor terțe să publice postări în contul unui utilizator, a venit ca parte a eforturilor depuse de Facebook pentru blocarea platformei sale în urma scandalurilor privind abuzul de date. În acel moment, nu a existat nici o indicație că această modificare ar afecta statusurile și postările mai vechi.

Ați fost un utilizator care foloseați funcția de cross-posting între Twitter și Facebook? Ați observat că au dispărut vechile postări? Spuneți-ne în rubrica de comentarii de mai jos și pe Facebook!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button