PC

Facebook primește o funcție de strâns fonduri

Facebook își continuă efortul de-a deveni internetul, prin anunțarea unei noi componente care să preia funcția unor alte servicii precum Indiegogo sau GoFundMe, care permit adunarea de fonduri pentru anumite situații.

Funcția va fi lansată inițial în SUA, pentru utilizatorii care au minim 18 ani, și va permite strângerea de bani prin donații pentru anumite cauze personale sau în numele altor persoane. Cauzele pentru care sunt permise inițierea de campanii de strâns fonduri sunt: educație, probleme medicale umane sau veterinare, dezastre naturale, urgențe personale, chiar și înmormântări.

Modul prin care Facebook speră să evite abuzarea sistemului este prin stabilirea unei perioade de 24 de ore de verificare înainte ca o campanie de strâns fonduri să fie publicată, și prin faptul că toți donatorii vor fi vizibili, alături de legătura lor cu persoana care a înființat campania.

Desigur, vorbim de Facebook, rețeaua de socializare unde toată lumea dă share în fiecare lună la o nouă postare despre cum aceeași fată a tot fost pierdută într-un oraș diferit din lume în mod constant de 7 ani, iar anumiți indivizi sunt atât de deplasați încât falsifică tragedii pentru like-uri sau se folosesc de suferința altora ca să își facă reclamă. Șansele ca sistemul să nu fie abuzat sunt minime.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button