MORE

Facebook primeste alternative pentru Like

Luna trecuta va informam ca Facebook incearca sa gaseasca alternative pentru clasicul buton de like, un mod prin care pot fi exprimate si alte reactii, poate mai potrivite situatiilor care nu erau tocmai adecvate sa spui ca iti place o postare de pe Facebook, iar un share parca nu era suficient.

Acum, Facebook anunta solutia gasita. In momentul actual se afla in testare o implementare pentru aceasta alternativa a clasicului like, sub forma unor emoticoane animate.

Acestea sunt capabile sa redea diverse sentimente, de la amuzament la tristete, fericire si furie. Un echivalent animat pentru butonul de like inca mai este prezent, pentru cei care vor sa ramana la metoda traditionala.

Lista nu include momentan reactii pentru dezaprobare sau ceva care cu siguranta lipseste, abilitatea de a exprima cat de gresita este postarea altcuiva sau un simplu thumbs down.

Noua functie este momentan disponibila doar in Irlanda si in Spania, deoarece Facebook are un mod mai ciudat prin care testeaza anumite elemente ale serviciului. Daca vreti sa le incercati, va trebui sa folositi un proxy, precum plugin-ul Hola.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button