Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Facebook poate fi folosit in dark mode si pe desktop

Facebook implementeaza in sfarsit dark mode si pentru utilizatorii desktop. Intr-o discutie cu cei de la TechCrunch, compania a declarat ca „incepand de astazi, majoritatea utilizatorilor de Facebook vor avea optiunea sa foloseasca noul design„. Acesta include si dark mode, care poate fi activat prin intermediul meniului de Setari.

Se pare ca aceasta schimbare la fata a fost planuita de mult timp. Facebook a promis o interfata mai curata si mai rapida pentru desktop inca din primavara trecuta. Pana acum, doar un numar limitat de utilizatori au putut incerca noua interfata incepand cu luna Ianuarie.

Daca folosesti versiunea de desktop a Facebook, mai devreme sau mai tarziu ar trebui sa vezi un banner in partea de sus a ecranului. Acesta te intreaba daca vrei sa folosesti „Noul Facebook„. Daca nu-ti place noua interfata, inca o poti folosi pe cea veche. Asta este insa pentru o perioada limitata, intrucat noul design va fi adoptat universal lunile viitoare.

Alte schimbari includ tab-uri centralizate pentru Facebook Watch, Marketplace, Grupuri si Gaming. Chiar daca unii utilizatori nu se vor obisnui usor cu noua interfata, dark mode este o aditie despre care, personal, cred ca va fi foarte populara. Un astfel de mod este deja disponibil in aplicatii precum Messenger, Instagram si WhatsApp. In plus, exista o sansa destul de mare ca utilizatorii sa petreaca mai mult timp cu ochii in ecrane, deci este o masura buna.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button