Știri ITRSS PaginaDeMedia

Facebook poate fi folosit in dark mode si pe desktop

Facebook implementeaza in sfarsit dark mode si pentru utilizatorii desktop. Intr-o discutie cu cei de la TechCrunch, compania a declarat ca „incepand de astazi, majoritatea utilizatorilor de Facebook vor avea optiunea sa foloseasca noul design„. Acesta include si dark mode, care poate fi activat prin intermediul meniului de Setari.

Se pare ca aceasta schimbare la fata a fost planuita de mult timp. Facebook a promis o interfata mai curata si mai rapida pentru desktop inca din primavara trecuta. Pana acum, doar un numar limitat de utilizatori au putut incerca noua interfata incepand cu luna Ianuarie.

Daca folosesti versiunea de desktop a Facebook, mai devreme sau mai tarziu ar trebui sa vezi un banner in partea de sus a ecranului. Acesta te intreaba daca vrei sa folosesti „Noul Facebook„. Daca nu-ti place noua interfata, inca o poti folosi pe cea veche. Asta este insa pentru o perioada limitata, intrucat noul design va fi adoptat universal lunile viitoare.

Alte schimbari includ tab-uri centralizate pentru Facebook Watch, Marketplace, Grupuri si Gaming. Chiar daca unii utilizatori nu se vor obisnui usor cu noua interfata, dark mode este o aditie despre care, personal, cred ca va fi foarte populara. Un astfel de mod este deja disponibil in aplicatii precum Messenger, Instagram si WhatsApp. In plus, exista o sansa destul de mare ca utilizatorii sa petreaca mai mult timp cu ochii in ecrane, deci este o masura buna.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button