Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Facebook are o strategie de penetrare a pietei din Rusia

/
/
/
/
image

În timp ce Facebook este rețeaua socială folosita in aproape toate țările, in Rusia… nu este cazul – fiind pozitionati in top dupa VKontakte și blogurile de moda veche gen LiveJournal.

Compania crede insa că știe cum sa sparga acest zid: prin lansarea de aplicații. Ei spera că la potențialul dezvoltatorilor de jocuri de a ajunge la un public mai larg va fi greu de rezistat. Adica vor putea mulțumi moscoviții prin producerea aplicatiilor pentru VKontakte, si ar putea castiga un public numeros printr-un eventual titlu hit pe Facebook .

Asadar Facebook sunt optimisti. Ei mai stiu ca in restul Europei de Est sunt ca acasa, avand la dispozitie dezvoltatori locali de succes, deschisi la minte (cum ar fi Wargaming), si nu este prea absurd să ne imaginam următoarul hit gen Candy Crush Saga in dezvoltare in Sankt-Petersburg. In plus, este clar că Mark Zuckerberg și echipa sa nu se vor mulțumi niciodata cu altceva in afara primului loc.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar