Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Facebook nu mai lasa agentiile guvernamentale sa utilizeze conturi false

/
/
/
/
image

Stiati ca DEA (Drug Enforcement Administration) a fost prinsa in timp ce folosea conturi false pe retelele de socializare, printre care si cel al unei femei, pe Facebook, in incercarea de a prinde diversi infractori cu care intrau in contact?

Sa spunem doar ca Facebook nu au fost incantati de aceasta idee, si au inaintat o scrisoare Agentiei Anti-Drog in care cereau ca aceasta sa promita ca acest lucru nu se va mai repeta, deoarece incalca termenii si conditiile retelei sociale. Facebook afirma ca metoda folosita de DEA „ameninta integritatea” utilizatorilor, scopul politicii „identitatilor reale” al retelei fiind de a stimula si incuraja increderea, iar operatiuni precum aceasta constituie o incalcare a acestei politici. Adica, spune Facebook, nici macar „bratul lung al legii” nu ar trebui sa incalce aceasta regula. Nu stim daca scrisoarea inaintata va avea vreun efect, iar Departamentul de Justitie a spus ca nu crede ca acest gen de „inselatorie” se intampla frecvent.

Fie ca acest lucru este sau nu adevarat, Mark Zuckerberg si echipa sa sunt decisi sa impuna anumite limite in cazul aparitiei unor probleme asemanatoare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar