MORE

Facebook limiteaza messenger-ul pe mobile la propria aplicatie

Va aduceti aminte cand facebook a indepartat mesajele instante din aplicatia principala si a obligat pe toata lumea sa descarce Messenger daca vroiau o modalitate directa de a trimite mesaje rapide de pe telefon?

Acum, reteaua sociala face din nou ceva similar. Se aude ca mesajele sunt imposibil de accesat de pe mobile web sau ca sunt obstacole in a face asta.

Autoritatile Android scriu ca unii utilizatori de mobile web primesc un reminder ca „Conversatiile dumneavoastra se muta pe Messenger”, cu redirectionare instantanee catre pagina de download Google Play pentru aplicatia de chat albastra a lui Zuckerberg. In testele noastre, a fost partial adevarat. Pot sa accesez in continuare totul de pe Chrome pe iOS fara nicio problema, dar colegii care folosesc Android au dat de probleme in a-si accesa mesajele existente si cativa au fost redirectionati catre Messenger. Zuckerberg and Co. isi frustreaza utilizatorii de Android din ce in ce mai mult.

Motivatia celor de la facebook este destul de clara: ei pun al dracului de mult efort in Messenger si vor ca toata lumea sa-l foloseasca, chiar daca utilizatorii vor sau nu. Pana la urma, s-au batut apropouri ca reclamele o sa ajunga in aplicatia de chat. Daca sunt modalitati sa scapi de ele, oamenii o sa le foloseasca, pana cand acele modalitati nu mai exista

[Android Authority]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button