TECHTech&ITTelefoane

Facebook Messenger va primi videoclipuri cu reclame

Facebook aparent a aruncat o privire asupra Messenger-ului său și a decis că nu conținea deja suficiente chestii. Prin urmare, compania adaugă anunțuri video cu funcția de autoplay în aplicația de chat. Procesul de lansare a început deja dar, ca de obicei, s-ar putea să treacă un timp înainte de a le putea vedea.

Facebook Messenger a început să arate anunțuri statice încă de anul trecut, iar acum compania vrea să pluseze la acest capitol. Aplicația a fost acuzată de mai multe ori de bloating, iar acest lucru nu va ajuta cu siguranță la atenuarea temerilor oamenilor cu privire la transformarea sa în ceva care nu va fi câtuși de puțin simplificat sau intuitiv.

Facebook a recunoscut în trecut că a început să cam epuizeze spațiile pentru plasarea anunțurilor în aplicația sa principală, iar această mișcare ar putea fi o consecință a acestei situații. În timp ce rămâne să se vadă modul în care utilizatorii vor reacționa la vizionarea anunțurilor video în paralel cu convorbirile lor private, Stefanos Loukakos, care conduce afacerea de anunțuri Messenger, afirmă că Facebook va monitoriza comportamentul utilizatorilor pentru a decide dacă anunțurile video vor rămâne sau nu ca funcție permanentă.

Într-un comunicat pentru Recode, acesta a declarat:

Prioritatea de top pentru noi este experiența utilizatorului. Cu toate acestea, semnele de până acum, când am testat anunțurile de bază, nu au afișat nicio modificare cu privire la modul în care utilizatorii au utilizat platforma sau câte mesaje au fost trimise. Video ar putea fi un pic diferit, dar nu credem că va fi cazul.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button