CommunityMOREȘtiri IT

Facebook Messenger va avea în curând opțiunea „unsend”

După cum au sugerat zvonurile, Facebook este în curs de dezvoltare a unei noi funcții de unsend pentru Messenger. Ascuns în lista de schimbări pentru o recentă actualizare a lui Facebook pentru iOS, se menționează că funcționalitatea va sosi „în curând”. Aceasta înseamnă că veți fi în curând capabili să vă retrageți mesajele de pe Facebook într-o perioadă de grație prestabilită.

Potrivit Facebook, funcția de retragere a mesajului vă va oferi 10 minute pentru a șterge un mesaj după ce a fost trimis. Mesajul va fi șters din istoricul vostru de Messenger, precum și de la mesajele destinatarului. Schimbarea a fost făcută public prima dată de Matt Navarra pe Twitter.

Funcția de unsend pe WhatsApp permite utilizatorilor să șteargă un mesaj până la o oră după ce a fost trimis. Snapchat a adăugat o caracteristică similară începutul acestui an, ducând natura sa efemeră la un nivel complet nou. Și, desigur, există Wire, unde puteți face asta oricând, și puteți seta și mesaje cu numărătoare inversă până la autodistrugere.

Iată cum descrie Facebook funcția de dezactivare care vine în Messenger:

În curând: Eliminați un mesaj dintr-un chat după ce acesta a fost trimis. Dacă trimiteți în mod accidental o fotografie gresită, informații incorecte sau trimiteți un mesaj greșit, puteți să o corectați cu ușurință prin eliminarea mesajului în decurs de 10 minute de la trimiterea acestuia.

O funcție de unsend a fost o problemă pentru Facebook încă din aprilie, când a fost dezvăluit faptul că compania a șters mesajele trimise de Mark Zuckerberg, în ciuda faptului că nu oferă o astfel de funcționalitate utilizatorului general.

Ce credeți despre această caracteristică? O așteptați în Facebook Messenger? Sau o folosiți deja în alte aplicații de mesagerie? Spuneți-ne și nouă!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button