CommunityMOREȘtiri IT

Facebook Messenger primește în sfârșit funcția de răspunsuri cu citate

Recent, Facebook Messenger a adăugat o caracteristică de mult timp așteptată – răspunsurile cu citate. Acest lucru vă permite să răspundeți la un anumit mesaj dintr-o conversație și este incredibil de util atunci când sunteți angajat în discuții care au o gamă largă de subiecte. Folosind noua funcție, persoanele cu care vorbiți vor ști acum exact la ce anume ați răspuns cu „LOL”, de exemplu.

Aceasta a fost o caracteristică în WhatsApp (deținut tot de Facebook) de foarte mult timp, și a fost întotdeauna cumva o omisiune pentru Facebook Messenger. Deci, este bine să o vedem în sfârșit și acolo.

Pentru a cita un anumit mesaj, apăsați lung pe el și veți vedea un nou buton Răspunde în partea dreaptă a emoji-urilor de reacție. Atingeți acest buton, scrieți răspunsul vostru și, la fel ca în WhatsApp, mesajul la care răspundeți va apărea deasupra răspunsului vostru. Simplu, nu? Acest lucru înseamnă că veți avea mai puține neînțelegeri cu prietenii voștri cu privire la care e mesajul care face referire la ce anume.

Caracteristica este deja lansată acum pe iOS și Android.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button