MORE

In Facebook Messenger poti acccesa acum un joc ascuns

Duse sunt zilele in care discutiile erau duse pe MSN Messenger sau Yahoo Messenger, apogeul acestor doua servicii fiind de mult apus. Iar pentru veterani, cei care isi mai aduc aminte de retelele de cartier precum Evolva, aruncam in ring si un strop de nostalgie, mentionand aici si Borg Chat. Facebook Messenger

Acum Facebook Messenger este metoda preferata de comunicare, surclasand aproape orice alta platforma de instant messaging de pe planeta cand vine vorba de accesibilitate. Cu toate astea, Facebook Messenger a evoluat de-a lungul timpului, plecand de la un overlay simplu si ajungand sa includa plug-in-uri, emoji, GIF-uri si mai nou jocuri.

Sarind peste gluma evidenta care dicteaza sa intrebam respectuos: „Nene Zuckerberg, dar table cand implementezi?”, acum poti sa iti testezi aptitudinile de strateg iscusit, incercand noul joc de sah implementat, pe furis, in serviciul de mesagerie Facebook.

Cei interesati, pot accesa jocul implementat fara niciun anuntat oficial, extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa redactezi in corpul mesajului: @fbchess play . Sau mai simplu, iei cu copy/paste  @fbchess play si apesi enter. O singura problema, interfata nu este una simpla. Pentru a putea juca folosind Facebook Messenger trebuie sa cunosti comenzile si anunturile oficiale, precum Pion la E3 de exemplu, care se transforma in Pe3. Sa spunem ca jocul nu este atat de „user friendly” pe cat ne-am fi dorit.

[Reddit]

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close