TECH

Facebook Messenger permite acum adăugarea de membri într-o conferință fără întreruperea apelului

Facebook Messenger facilitează invitarea prietenilor în apelurile conferințelor voastre. Începând de astăzi, puteți adăuga prieteni pe o sesiune în curs.

Până acum lucrurile funcționau în felul următor: era necesar să închideți apelul, să creați un grup nou și apoi să inițiați un nou un apel. Acum puteți apăsa pe ecran în timp ce efectuați un apel și selectați butonul „Adăugați o persoană”.

Este o schimbare mică, dar una care va face experiența convorbirii una mai uniformă. Poate doriți să surprindeți un prieten pentru ziua sa de naștere, și vreți să discutați detalii cu altcineva în prealabil sau, probabil, să începeți un apel de lucru în timp ce așteptați ca altcineva să fie gata – acum toate aceste scenarii sunt posibile, iar procedeul este acum ceva mai cursiv datorită acestui update.

Noua facilitate este disponibilă acum pe Android și iOS. Nici un cuvânt despre o implementare pe desktop, dar probabil aceasta nu va întârzia să apară, cel mai sigur fiind vorba doar de o chestiune de timp.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button