CommunityRSS PaginaDeMedia

Facebook Messenger se transformă în Revolut

Ceva mult mai util decât alt calup de filtre noi

Niciodată n-am fost atras de actualizările de pe social media care te bombardează cu filtre, capabilități AR sau mai știu eu ce meșteșuguri over the top. Cum zice englezul, „call me old-fashioned”, dar tot mai bine le-ar sta aplicațiilor de mesagerie fără briz-brizuri în toate culorile și opțiuni care îți pun în genunchi procesorul grafic. Toate ca toate, dar Meta continuă să introducă astfel de chestii pe Facebook Messenger și Instagram, însă ceea ce mi-a atras atenția este un experiment interesant.

Dintr-o postare de pe site-ul oficial, aflăm că Meta plănuiește să introducă în Facebook Messenger posibilitatea de a împărți nota de plată, adică acel split the bill pe care îl putem regăsi cu ușurință, de exemplu, în aplicația Revolut. Este o funcție utilă, de care te poți folosi atunci când ești la restaurant sau la bar sau dacă vrei să împarți chiria cu colegii de apartament.

Facebook Messenger_Split_Payment

Lui Messenger îi place Revolut

Pe Facebook Messenger, split the bill te va lăsa să le ceri bani participanților direct din group chat, iar suma, respectiv partea fiecărui participant, va fi gestionată și afișată într o manieră eficientă și intuitivă, cam singura instanță în care adjectivele „eficient” și „intuitiv” se pot aplica în ceea ce privește Facebook. Pentru asta, poți naviga la Payments Hub sau la butonul Get Started prezent în interfața group chat-ului. De acolo, poți împărți în mod egal nota de plată sau poți modifica individual fiecare sumă, cu sau fără tine la pachet. Următorul pas este să setezi toate acestea în Facebook Pay și cererea va fi transmisă și prezentată în group chat.

Momentan, funcția este disponibilă utilizatorilor din Statele Unite, însă cel mai probabil Meta va începe să o lanseze treptat și în alte regiuni, alături de toate bazaconiile acelea de soundmojis și altele asemenea.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button