CommunityMOREȘtiri IT

Facebook Messenger are acum un nou UI, dar puțini utilizatori au acum acces

În luna mai, Facebook a anunțat că va simplifica interfața aplicației sale Messenger la mai puține taburi, astfel încât să puteți rămâne conectat printr-o modalitate cât mai simplă. Acest redesign a inclus o nouă interfață simplificată, un dark mode și elimina unele dintre comenzile rapide și caracteristicile pe care oamenii nu le utilizează.

Recent, Android Police a scris o știre despre un cititor care a trimis capturi de ecran ale actualizării instalate pe telefonul mobil. Potrivit acestui cititor, actualizarea a apărut ca o modificare din partea serverului, deoarece aplicația lor Messenger nu a fost actualizată prin Magazin Play înainte de a observa schimbarea.

Există acum trei taburi în partea de jos: conversații, contacte și o filă de explorare. Aici s-au mutat și alte caracteristici neesențiale, incluzând scurtături pentru alte aplicații și jocuri. În rest, fereastra de chat are o interfață mai curată, cu pictograme de scurtături în jur.

Deși nu există capturi de ecran în varianta dark mode, suntem curioși să vedem cum ar arăta aceasta după ce actualizarea va începe să fie lansată pe o scară mai largă.

Dacă primiți sau ați primit deja actualizarea Messenger, anunțați-ne în comentarii aici și pe Facebook. De asemenea, asigurați-vă că ne spuneți pe ce dispozitiv vedeți actualizarea. Pentru a vedea ce fel arată, aruncați o privire pe link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button